ARC

Communicatie & Strategie

Een heldere kijk op communicatie

Arc Communicatie & Strategie heeft de ervaring en expertise in huis om u met een weldoordacht advies of communicatieplan op weg te helpen. Zo nodig gaat daaraan een gedegen onderzoek vooraf. Onze no-nonsense aanpak is snel en betaalbaar. Geen dikke rapporten maar praktische, concrete adviezen waarmee u meteen aan de slag kunt. 

Kritische blik
Arc Communicatie & Strategie helpt u door de ogen van de klant naar uw eigen organisatie te kijken. Wij maken werk van interne en externe communicatie. Op het gebied van strategisch advies, daadkrachtige project- en procesbegeleiding, marketing- en communicatiemanagement of de inzet van sociale media denken wij met u mee. Een personeelsblad, relatiemagazine, vakblad, brochure, advertentie, persbericht, jaarverslag of webtekst; al deze media- en tekstproducties zijn ons op het lijf geschreven.

Het verlengstuk van uw organisatie

Beschouw ons gerust als het verlengstuk van uw organisatie. Wij zijn graag uw behulpzame en loyale collega op afstand. Of dichtbij, want wij werken zowel op project- als op interimbasis. Wij nemen u daarbij graag de meest uiteenlopende communicatieklussen uit handen.