ARC

Communicatie & Strategie

Een frisse kijk voor non profit-organisaties

Structureel bouwen aan een sterke positie is voor non-profit organisaties net zo belangrijk als voor commerciële organisaties. Hun voortbestaan is immers sterk afhankelijk van derden, zoals leden, burgers, of financiers. Dat vraagt om een eigen communicatieve aanpak. Arc Communicatie & Strategie helpt u daarbij graag. 

Testimonial Cloud

Diana van Lieshout (Politie Limburg-Noord)

Communicatiemedewerker
"Arc kent onze organisatie erg goed"

“Sinds 1996 werken wij samen met Arc Communicatie & Strategie, onder meer voor het realiseren van onze jaarverslagen en het personeelsmagazine. Regelmatig is er een redactievergadering waarin thema’s en onderwerpen worden besproken. Arc C&S verzorgt interviews, schrijft teksten en onderhoudt het contact met de vormgever. Arc C&S kan zich goed inleven in onze organisatie en kent deze daardoor erg goed. Dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt. De samenwerking bevalt goed!”

Testimonial Cloud

Suzanne de Vlieger (ZijActief Limburg)

Bureauhoofd
“Eén aanspreekpunt voor al onze vragen”

“Arc biedt ons de mogelijkheid om vrouwenorganisatie ZijActief op een goede manier naar buiten te brengen. Vier uur per week is een medewerker van Arc Communicatie en Strategie bij ons intern aan de slag. Concreet realiseert Arc C&S de ledenkrant en de besturennieuwsbrief. Én onze website is in beheer bij Nettt. Het is ideaal dat we één aanspreekpunt hebben voor al onze communicatieactiviteiten en -vragen. Een ander voordeel van de samenwerking met Arc vind ik dat meerdere professionals kunnen meedenken of worden ingezet.”