ARC

Communicatie & Strategie

De juiste richting aan het bedrijfsleven

De markt waarin u beweegt, dwingt u als ondernemer om strategisch na te denken over hoe uw bedrijf op korte en middellange termijn succesvol blijft. Arc Communicatie & Strategie helpt u om de juiste koers te bepalen voor uw interne en externe communicatie. Met ons weldoordacht advies brengen wij uw bedrijf in de juiste richting. 
 

Testimonial Cloud

Hugo Breugelmans (VeTraNed)

Directeur
“Arc houdt je een spiegel voor"

“VeiligheidsTrainingen Nederland – kortweg VeTraNed – is een innovatief opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening en veiligheidstrainingen. Als startend bedrijf hebben wij Arc Mens & Organisatie in de arm genomen. Je krijgt een spiegel voorgehouden: wie ben ik als ondernemer en waar wil ik naartoe? Zo leer je kritisch naar jezelf te kijken. Behalve met Arc M&O hebben we samengewerkt met Arc Communicatie & Strategie en Nettt. Dat heeft ons een aantal mooie producten opgeleverd, waaronder een nieuwe website en een uitnodigingskaart voor onze open dag. Die dag was mede dankzij de professionele begeleiding van Arc een doorslaand succes.”

Testimonial Cloud

Maryse Lenders (Lenders mode & schoenen)

Directie
“Arc wijst ons de weg in sociale media”

“Wij werken al vijftien jaar samen met Arc Communicatie & Strategie. In het begin bestond die samenwerking alleen uit teksten voor reclamecampagnes voor onze winkel. Enkele jaren geleden heeft Nettt Interactieve Media een website voor ons gebouwd. Arc wijst ons ook de weg in sociale media; inmiddels zijn wij thuis in Facebook en Twitter. Ook onze eerste digitale nieuwsbrief is online. Voor ons is Arc een belangrijk klankbord waarmee het nog steeds goed klikt. Als bedrijf heb je vaak een gekleurde blik. Daarom is het goed om open te staan voor een ervaren buitenstaander met een neutrale visie.”