ARC

Communicatie & Strategie

Onze klanten aan het woord

Arc Communicatie & Strategie biedt praktische oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Dit doen wij zowel voor het bedrijfsleven, de overheid als non profit-organisaties.

Hoe ervaren bedrijven en organisaties de samenwerking met Arc en hoe worden zij daar beter van? Per sector laten we enkele klanten aan het woord.
 

Testimonial Cloud

Hugo Breugelmans (VeTraNed)

Directeur
“Arc houdt je een spiegel voor"

“VeiligheidsTrainingen Nederland – kortweg VeTraNed – is een innovatief opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening en veiligheidstrainingen. Als startend bedrijf hebben wij Arc Mens & Organisatie in de arm genomen. Je krijgt een spiegel voorgehouden: wie ben ik als ondernemer en waar wil ik naartoe? Zo leer je kritisch naar jezelf te kijken. Behalve met Arc M&O hebben we samengewerkt met Arc Communicatie & Strategie en Nettt. Dat heeft ons een aantal mooie producten opgeleverd, waaronder een nieuwe website en een uitnodigingskaart voor onze open dag. Die dag was mede dankzij de professionele begeleiding van Arc een doorslaand succes.”

Testimonial Cloud

Jacques Eurlings (Gemeente Meerssen)

gemeentesecretaris/algemeen directeur
“We zochten iemand die de confrontatie aandurft”

“De Gemeente Meerssen bezint zich op haar toekomstige taken. Bij deze kerntakendiscussie wilden wij een onafhankelijke partij betrekken. Een partij die stevig in zijn schoenen staat en ons op de juiste momenten durft te confronteren met waar wij als gemeente mee bezig zijn. Marc Breugelmans van Arc gaf ons meteen het gevoel dat hij daarvoor de juiste persoon is; iemand met ervaring, persoonlijkheid en inhoudelijke kennis. Marc heeft onze verwachtingen waargemaakt. Duidelijk, confronterend en met resultaat. Precies wat ons voor ogen stond!”

Testimonial Cloud

Maryse Lenders (Lenders mode & schoenen)

Directie
“Arc wijst ons de weg in sociale media”

“Wij werken al vijftien jaar samen met Arc Communicatie & Strategie. In het begin bestond die samenwerking alleen uit teksten voor reclamecampagnes voor onze winkel. Enkele jaren geleden heeft Nettt Interactieve Media een website voor ons gebouwd. Arc wijst ons ook de weg in sociale media; inmiddels zijn wij thuis in Facebook en Twitter. Ook onze eerste digitale nieuwsbrief is online. Voor ons is Arc een belangrijk klankbord waarmee het nog steeds goed klikt. Als bedrijf heb je vaak een gekleurde blik. Daarom is het goed om open te staan voor een ervaren buitenstaander met een neutrale visie.”

Testimonial Cloud

Diana van Lieshout (Politie Limburg-Noord)

Communicatiemedewerker
"Arc kent onze organisatie erg goed"

“Sinds 1996 werken wij samen met Arc Communicatie & Strategie, onder meer voor het realiseren van onze jaarverslagen en het personeelsmagazine. Regelmatig is er een redactievergadering waarin thema’s en onderwerpen worden besproken. Arc C&S verzorgt interviews, schrijft teksten en onderhoudt het contact met de vormgever. Arc C&S kan zich goed inleven in onze organisatie en kent deze daardoor erg goed. Dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt. De samenwerking bevalt goed!”

Testimonial Cloud

Suzanne de Vlieger (ZijActief Limburg)

Bureauhoofd
“Eén aanspreekpunt voor al onze vragen”

“Arc biedt ons de mogelijkheid om vrouwenorganisatie ZijActief op een goede manier naar buiten te brengen. Vier uur per week is een medewerker van Arc Communicatie en Strategie bij ons intern aan de slag. Concreet realiseert Arc C&S de ledenkrant en de besturennieuwsbrief. Én onze website is in beheer bij Nettt. Het is ideaal dat we één aanspreekpunt hebben voor al onze communicatieactiviteiten en -vragen. Een ander voordeel van de samenwerking met Arc vind ik dat meerdere professionals kunnen meedenken of worden ingezet.”

Testimonial Cloud

Provincie Limburg (Provincie Limburg)

Digitale nieuwsbrief bewijst krachtig samenspel Arc

In opdracht van Provincie Limburg verzorgt Arc voor een periode van vier jaar de communicatie rondom het Interreg IV A-programma; een Europees programma voor een sterkere Euregio Maas-Rijn. Elk kwartaal verschijnt een digitale nieuwsbrief met aansprekende teksten en videojournaals. Dit project onderstreept het krachtig samenspel tussen de diverse specialismen binnen Arc. Nettt realiseerde de website en nieuwsbriefmodule en de koppeling van het nieuws aan sociale media. Arc C&S staat garant voor de complete redactie en traffic.